Mijn verhaal

Ik zat zelf vast in een dieetpatroon waar ik moeilijk uit kwam. Ik voelde mij onzeker, niet lekker in m'n vel en dacht dat controle over voeding en beweging de oplossing was. Ik was zo gefocust op afvallen en zo 'clean' mogelijk eten (lees zo min mogelijk) maar dit resulteerde juist in het tegenovergestelde van gezondheid. Het slurpte al mijn energie op en ik was nog altijd niet gelukkig met wat ik zag in de spiegel. Het was nooit goed genoeg en dan die vervelende klachten. Ik was onwijs moe, had onwijs last van mijn darmen en opgeblazen buik.


Ik verloor mijn menstruatie en mijn spark., mijn drive en kon alleen nog maar aan eten en bewegen denken.

Ik verloor mijn spark, mijn drive en kon alleen nog maar denken aan eten en bewegen.

Langzaam ging ik dus meer klachten ervaren. Vermoeidheid, opgeblazen buik, prikkelbaar en chagerijnig zijn. Ik snapte er niks van, ik deed zo m'n best. Ik bedacht me, dit moet anders kunnen!


Ik ging mij verdiepen in lichaamsbeeld, intuïtitief eten, het metabolisme, de invloed van stress, de werking van je hormonen en waarom minder soms juist meer is. Ik leerde waarom het zo belangrijk is om je lichaam voldoende te voeden en veranderde mijn mindset van zo min mogelijk willen eten en willen afvallen naar mijn lichaam voeden en mij van binnen uit goed voelen.

Ik dacht, dit moet anders kunnen!

Ik ging kiezen voor zelfzorg en werken aan mijn zelfbeeld. Dat is waar ik heb geleerd dat willen afvallen, perfectionisme en het gevoel dat het nooit goed genoeg is, ergens vandaan komt. En dat de werking van je brein zo'n ontzettend grote rol speelt in dagelijkse patronen. Ik leerde dat bewustwording de eerste stap is voor het veranderen van patronen. Ik leerde verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen geluk en gezondheid. Zo besloot ik verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven en mijn dromen. Na mijn studie verhuisde ik een half jaar naar Spanje, dit is altijd al een droom van mij geweest maar ik heb dit altijd zo eng gevonden omdat ik routines en patronen in eten en bewegen niet los durfde te laten.

Voeding, beweging, stress management & slaap

Uit mijn ervaring en opleidingen kwam ik erachter dat er een rode draad is voor het creëeren van balans.


Ik werk met de volgende 4 pijlers: Voeding, beweging, stress management en slaap. Als deze in balans zijn heb je een sterke basis om je goed te voelen in je lichaam, energie te hebben en te kunnen groeien als persoon. En het mooie is dat je deze pijlers overal mee naar toe kunt nemen en hier altijd op terug kunt vallen om de balans weer terug te vinden.


Ik heb dit zelf zo kunnen ervaren toen ik naar Spanje verhuisde en toen ik weer terug in Nederland kwam. Ik heb ervaren dat je alles kunt bereiken en doen wat je wilt als je de juiste balans en mindset voor jezelf creëert!


Luister mijn podcast om mij beter te leren kennen!

In deze aflevering neem ik je mee in mijn verhaal. Waarom ik doe wat ik doe en waar ik vandaan kom. Je leert mij beter kennen, kom erachter tegen welke struggles ik aan ben gelopen en hoe dit is getransformeerd naar een grote passie voor voeding en gezondheid en de start van mijn bedrijf!

Volg mij op instagram